Kan du genkende dette

Så kunne du være en af de 29% der går rundt og føler sig stressede. Så er det nu, du skal tage ansvar for dig selv, inden det eskalerer og måske ender med, at du for alvor bliver stressramt. Forebyggelse er ikke bare billigere, men også langt bedre og mere  skånsomt end behandling, også når det handler om stress. 

 • At du har følelsen af ikke at slå til
 • At der ikke er timer nok i døgnet
 • At du udøver “brandslukning” meget af tiden
 • At du har dårlig samvittighed
 • At du negligerer eller helt overhører kroppens signaler
 • At du nedprioriterer dig selv og sætter alle andre før dig.
 • Lidt for tit ondt i maven
 • Alt for tit irritabel
 • Lidt for kort lunte

Så kunne du være en af de 29% der går rundt og føler sig stressede. Så er det nu, du skal tage ansvar for dig selv, inden det eskalerer og måske ender med, at du for alvor bliver stressramt. Forebyggelse er ikke bare billigere, men også langt bedre og mere  skånsomt end behandling, også når det handler om stress. 

Vil du gerne opnå dette

 • Et liv i balance
 • Et liv med bedre trivsel og livskvalitet
 • Et liv med mere energi og overskud i hverdagen
 • Et liv hvor du siger til og fra med god samvittighed
 • Et liv fyldt med nærvær
 • Et liv hvor du tager hensyn til dig selv i hverdagen
 • Et liv hvor du har hovedrollen og tager ansvar for det

Så har jeg lavet en workshop, hvor vi arbejder med netop disse ting og meget mere. .Læs nedenfor om, hvad du lærer på workshoppen.  

Så har jeg lavet en workshop, hvor vi arbejder med netop disse ting og meget mere. .Læs nedenfor om, hvad du lærer på workshoppen.  

Det her lærer du på workshoppen

Du vil få indblik i hvad der belaster dig og hvad der giver dig energi. Du vil lære, hvordan du bliver i stand til at navigere i hverdagen og dermed forebygge/håndtere stress. Det gøres med undervisning og få, men meget effektive værktøjer, som du får udleveret på hver workshop. 

Workshoppen løber over 6 x 2,5 time. Dette for at få optimalt ud af det og for at der kan arbejdes med de værktøjer der gives, mellem de forskellige workshops.

Du kommer til at arbejde med flg.:

 • Indsigt i hvad stress egentlig er for en størrelse.
 • Afklaring af hvad og hvor du er mest presset.
 • De 3 følelsesregulerende systemer. Når du kender disse, vil du få en indsigt, der gør dig i stand til at navigerer og balancere i din hverdag.
 • Værdiafklaring
 • Du skal arbejde med selvomsorg. Her kigger vi på det overskud eller mangel på samme, du har og hvordan du kan øge den.
 • Du får øvelser til hvordan du, hvis du har mistet kontakten til din krop, igen kan connecte med den og mærke når den vil dig noget.
 • Du vil lære, hvordan du fremadrettet vil kunne holde fast i de aftaler, du her på workshoppen indgår med dig selv.
 • Håndtering af bekymringer. Alle går rundt og bekymrer sig, nogle mere end andre.  Du vil få redskaber til, hvordan du håndterer disse, når de tager overhånd. Bekymring er en stor spiller i forhold til stress.
 • Hvordan du siger til og fra på en konstruktiv måde.
 • Sproghjørnet –  du bliver overasket over, hvor meget valg af sprog har af betydning for dit velbefindende.
 • Redskab til hvordan du undgår, at en situation ender i en konflikt, eller hvordan du løser den, såfremt det er endt i en konflikt.
 • Vejrtrækning og meditation

Praktisk info

Workshoppen foregår hos

Gamborg Coaching
Klosterstræde 16, 1. sal
4800 Nykøbing F.

HOLD 3: Sådan forebygger du stress

Onsdage kl. 19.00 – 21.30
Workshoppen foregår flg. onsdage:

NYE DATOER:
22. februar 2023
01. marts 2023
08. marts 2023
15. marts 2023
22. marts 2023
29. marts 2023

I alt 15 timer

PRIS: 3.996 kr. incl. moms 

BONUS:

Du får 1 session á 60 min. (værdi kr. 1.000) med i prisen når du tilmelder dig Hold 3

Skal anvendes inden 31.12.2023

OBS – max. 12 personer på holdet

SKYND DIG HVIS DU VIL SIKRE DIG EN PLADS  

Tilmelding er godkendt når beløbet er indbetalt på konto nr. 2650 9030284973
Ved betaling: Anfør navn og hold nr.

Bedre søvn

“Den her workshop er det mest fantastiske og lærerige jeg har prøvet i mit, nu lange stress-forløb. Jeg har fået vildt gode værktøjer og Jeannette er simpelthen så god til at formidle og forklare, så jeg følte jeg fik det hele med. Det er perfekt med en uge imellem hver workshop. Der er tid til at afprøve og bearbejde fra gang til gang. Jeg har allerede nu opnået en bedre søvn og mindre dårlig samvittighed.”

Camilla, 41 år, selvstændig frisør

En værktøjskasse med brugbare redskaber

“Jeg har fået en masse redskaber i min værktøjskasse, som jeg fremadrettet kan og vil gøre brug af. Jeannette har været fantastisk til at formidle det teoretiske budskab, til at visualisere tingene og til at bruge sig selv i undervisningen. Jeg kan varmt anbefale denne workshop. Det er så vigtigt at give sig selv dette forløb, da det giver nogle fantastiske redskaber til os, som har været ramt af stress og er godt på vej tilbage
igen.”

Turid, 58 år, social og sundhedsassistent

Egenomsorg og indre ro

“Jeg har på workshoppen fundet ud af hvor vigtigt egenomsorg og indre ro er for mig, i forhold til at undgå stress. Jeannette er super professionel og kompetent. Jeg vil helt sikkert anbefale dette forløb til mine kollegaer.”

Tina, 58 år, socialpædagog

STRATEGIER

“Jeg har fået virkelig meget viden om stress. Jeg har lært vigtigheden af, at have mine strategier på plads, til jeg igen skal starte op på arbejdet efter at have været sygemeldt med stress.  Mine strategier er mit ansvar. Det har været en fin workshop med en god veksling mellem undervisning, øvelser, eftertanke samt input fra mine med-kursister. Helt sikkert en workshop jeg kan anbefale til kollegaer, men også ledere”

Pia, 58 år Sygeplejerske

JEG HAR SELV INDFLYDELSE

“Min største take-away fra workshoppen var, hvor stor indflydelse jeg faktisk selv har på at aktivere mit “trygheds-system”, altså min egen trivsel. Det har været skønt med dynamisk undervisning, hvor der var mulighed for gruppearbejde. Kan også anbefales til unge piger og drenge med stress”

Mie, Pædagog

MIT LIV – MIT ANSVAR

“Jeg har lært, at det er så utrolig vigtigt, selv at tage ansvar for mit eget liv. At jeg skal mærke efter og respektere mine egne grænser. Det har været utroligt givende og givet anledning til megen refleksion, især omkring hvordan jeg skal arbejde med mig selv og mine værdier. Jeg kan anbefale at tage workshoppen, både til mine kollegaer, venner og egen familie”

Dorthe, 50 år Lægesekretær

NU VED JEG HVAD DER TRIGGER MIN STRESS

“Jeg er blevet meget bevidst om mig selv og hvad det er der trigger mig. Jeg har fået de rette værktøjer til at kunne håndtere det fremadrettet. Undervisningen har været god og det har været rigtig dejligt, at der altid har været tid til spørgsmål. Det har også været vigtigt for mig, at der har været tid til refleksion mellem hvert modul. Jeg har allerede anbefalet workshoppen til andre”

Natalie, Social og sundhedsassistent elev

LYT TIL KROPPEN

“Jeg ved nu, at jeg skal lytte til min krop og tage de signaler den hele tiden sender til mig, alvorligt. Jeg skal selv tage ansvar for mit eget liv, ingen andre gør det. Virkelig god og spændende undervisning med tilpas med værktøjer jeg kan anvende fremadrettet. Jeg vil anbefale workshoppen til alle jeg kender med stresssymptomer”

Merete, 58 år Sekretær

INDSIGT

“For mig har det været dejligt at finde ud af, hvor i livet jeg står lige nu. Workshoppen har givet anledning til store refleksioner om mit liv. Meget af det jeg fik med, kan anvendes både på mig selv privat, men også i mit daglige virke som leder. Jeg ved nu hvilke tegn, jeg skal reagere på hos mine kollegaer og hvordan jeg skal tilgå dem”

Thomas, 45 år Leder