Hvem er jeg?

Jeg hedder Jeannette Gamborg Buxbom. Jeg har mere end 37 års erhvervserfaring fra forskellige jobs i forskellige brancher og virksomheder.

I 2018 tog jeg uddannelsen som NLP pratitioner, efterfulgt af NLP Master Coach uddannelsen i 2019. Efterfølgende har jeg uddannet mig som specialist i stress og mental sundhed. Jeg valgte at specialisere mig i Stress, fordi jeg selv har været stressramt. Der er SÅ mange mennesker der er ramt af stress og jeg ved, hvor befriende det er, at komme ud på den anden side. Jeg brænder for at hjælpe folk der er stressramte, fordi jeg ved, at med den rette hjælp, er der en vej ud og alt bliver ikke bare godt igen, men meget bedre.

Den mere personlige mig…..

Jeg er født i 1968 og er mor til den dejligste datter Sofie på 15 år. Vi bor i Nykøbing Falster, lige midt i byen.

Jeg har, som mange andre være ramt af livet, når det viser sig fra den barske side. Livskriser som ufrivillig barnløs i mange år, skilsmisse, sorg og arbejdsrelateret stress, er noget af det, jeg har haft tæt inde på livet.

Jeg ved hvor langt væk fra sig selv man kan komme, men jeg ved også, at man kan finde hjem til sig selv igen, med den rette hjælp.

I dag holder jeg fast i mig selv bl.a. ved hjælp af meditation, små daglige åndedrætsøvelser og gåture i naturen. Jeg har styr på mine værdier og prioriteringer og har derfor lettere ved at navigere i livet. At vide hvordan jeg selv kan finde roen, når verdens larm og støj tager overhånd, giver mig i dagligdagen, en indre ro, tryghed og stabilitet der gør, at jeg har mere overskud, ikke blot til mig selv, men også til mine omgivelser og ikke mindst, mine nærmeste. Jeg tager ansvar for mig selv.