Hele holdet

Der står klar til at hjælpe dig

Sygeplejerske – Lymfedrænageterapeut

Tina er specialist på sit område og udfører lymfedrænage med høj professionalisme. Klinikken ligger på samme adresse som Gamborg Coaching i Nykøbing Falster.

Lymfedrænage er en meget afslappende behandling. Den rolige, rytmiske og pulserende behandling, med en meget let berøring, indvirker på det parasympatiske nervesystem, som er kroppens afslapningssystem. Når nervesystemet stimuleres på denne specielle måde, sender det automatisk impulser til hjernen som nedsætter produktionen af stresshormoner.

Privat Socialrådgiver

Katja tilbyder privat socialrådgivning i din sag såfremt du er stress sygemeldt og er i tvivl om dine rettigheder eller du ikke føler dig set og hørt i din sag.

Hun hjælper dig med at få overblik og belyst hvilke muligheder der findes, samtidig sikrer hun, at du får den rette sagsbehandling i jobcentret og at gældende lovgivning overholdes. F.eks. kan hun bistå med rådgivning inden et møde, eller hun kan deltage både fysisk eller online. Katja lægger vægt på et godt og konstruktivt samarbejde med din kommune og tilgangen er altid saglig og professionel.

Body SDS
ved Gitte

Tekst er på vej…..

Tekst er på vej…..

Hypno-terapi

Der er en Hypno terapeut på vej…..

Tekst er på vej…..