Velkommen hos

Gamborg Coaching

Certificeret specialist i stress og mental sundhed

Jeannette Gamborg Buxbom

Symptomer på stress

Iflg. sundhedsstyrelsen er andelen af voksne danskere med et højt stressniveau 29%, altså går næsten hver 3. voksne dansker rundt og føler sig stresset.

Stress rammer i flæng. Den kan ramme alle. Den kender ikke til hverken køn, baggrund, alder eller udseende. Der findes ikke en bestemt type der får stress, lige som det heller ikke er din egen skyld at du har fået stress, som mange fejlagtigt tror.

Er du ramt af stress men ikke sygemeldt, anbefaler jeg at du hurtigst muligt kommer i behandling, så du undgår en sygemelding eller i værste fald kronisk stress. De færreste kan klare det alene, men har brug for hjælp og støtte fra en specialist.

  • Ustabil
  • Øget sygefravær
  • Kognitive symptomer

Det første skridt mod et liv uden stress

Det første skridt er det største og ofte også det sværeste. Tillykke med at du er godt på vej til at tage det. At tage skridtet og bede om hjælp kan være en overvindelse i sig selv. Der er en vej ud af stress og alle kan komme ud på den anden side. Den mest effektive måde at blive symptomfri er at få hjælp af en specialist. Mine forløb hjælper dig ikke alene til at blive symptomfri, du vil blive klædt på til at kunne leve et liv bagefter, uden stress. Du vil få livskvaliteten tilbage og der vil være et liv før og efter din stress.

Stressbehandling

Stress rammer i flæng. Den kan ramme alle. Den kender ikke til hverken køn, baggrund, alder eller udseende.

Workshop til virksomheder

Du vil lære hvordan du bliver i stand til at navigere i hverdagen og dermed forebygge/håndtere stress.